Pasta fresca (senza glutine)

Pasta fresca (senza glutine)

4.0 22 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
700 g

Składniki

  • di acqua
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • uova
    3
  • di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
    400 g

Wartości odżywcze na 700 g

Kalorie 1912 kcal / 7993 kJ
Białko 45.2 g
Tłuszcz 96.8 g
Węglowodany 215.1 g
Błonnik 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...