Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 400 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 7993 kJ / 1912 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 215.1 g
- Tłuszcz
- 96.8 g
- Błonnik
- 10.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15min
Pasta fresca (vegan)
1hod. 10min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1hod. 10min
Besciamella (senza lattosio)
10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Piadina (senza glutine)
1小时 20 分钟
Pasta per pizza (senza glutine)
2sa 10 dk