Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi

Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi

3.8 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
10 porzioni

Składniki

Pasta frolla
  • di zucchero
    100 g
  • di burro freddo, a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 00
    370 g
  • uovo
    1
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Crema ricotta e cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    300 g
  • di ricotta fresca
    700 g
Terminare la preparazione
  • di lamponi freschi
    375 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 614.4 kcal / 2570.6 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 34.9 g
Węglowodany 61.2 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...