Tiramisù al pandoro

Tiramisù al pandoro

4.5 70 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni

Składniki

Crema di mascarpone
  • di zucchero
    120 g
  • uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
    3
  • di mascarpone
    500 g
Terminare la preparazione
  • pandoro (da 750 g)
    1
  • caffè espresso q.b.
  • cacao amaro in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 761 kcal / 3186 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 49.8 g
Węglowodany 62.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...