Sbrisolette ripiene (senza glutine)

Sbrisolette ripiene (senza glutine)

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi

Składniki

  • 150 g di farina di mais consentita da prontuario
  • 150 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 130 g di burro a pezzi
  • 70 g di zucchero
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di crema gianduia consentita da prontuario

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 204.1 kcal / 853.9 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 19.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...