
Urządzenia i Akcesoria
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi
Składniki
-
di farina di mais consentita da prontuario150 g
-
di farina di riso consentita da prontuario150 g
-
di burro a pezzi130 g
-
di zucchero70 g
-
uovo1
-
tuorlo d'uovo1
-
stecca di vaniglia i semini1
-
di sale1 pizzico
-
di crema gianduia consentita da prontuario80 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
204.1 kcal /
853.9 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
25.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Sód
19.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy