Sbrisolette ripiene (senza glutine)

Sbrisolette ripiene (senza glutine)

4.4 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi

Składniki

  • di farina di mais consentita da prontuario
    150 g
  • di farina di riso consentita da prontuario
    150 g
  • di burro a pezzi
    130 g
  • di zucchero
    70 g
  • uovo
    1
  • tuorlo d'uovo
    1
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di crema gianduia consentita da prontuario
    80 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 204.1 kcal / 853.9 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 19.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...