![Sbrisolette ripiene (senza glutine) Sbrisolette ripiene (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/981798CE-A22A-45E1-9B37-7AA5E4250B4F/Derivates/C4A2F46E-6263-43D6-9D33-BA5F35A7C802.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 150 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 130 g di burro a pezzi
- 70 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia, consentita da prontuario
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 853.9 kJ / 204.1 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 19.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 godz. 35 min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 godz. 20 min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1 godz.
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Besciamella (senza glutine)
15 Min