Bolitas de melón en gelatina de menta

Bolitas de melón en gelatina de menta

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de melón (Galia, cantaloupe, etc.)
  • 400 g de agua
  • 3 hojas de gelatina (6 g)
  • 10 ramitas de menta fresca (reserve los brotes para decorar)
  • 50 g de azúcar

Wartości odżywcze na 6 raciones

Kalorie 70 kcal / 292 kJ
Białko 0.85 g
Tłuszcz 0.15 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...