Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 50 g de setas secas variadas
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de centeno
- 270 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 60 g de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de salvado de avena
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 364 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 40 g
- Sód
- 2367 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan de aceitunas
3h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min