Urządzenia i Akcesoria
Legumes a vapor com molho de tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
couve-flor só os raminhos300 g
-
brócolos só os raminhos300 g
-
cenoura cortada em palitos finos200 g
-
cebola100 g
-
dentes de alho2
-
tomate cortado em pedaços300 g
-
azeite20 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
410 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
24 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pratos principais
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 6 peitos de frango
35 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 800 g de espargos
50 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Salada de legumes da primavera
50 min
Ovos cozidos
20 min
Salmão com legumes a vapor
40 min