Pão alentejano
TM31 TM5 TM6

Pão alentejano

4.8 (21 ocen)

Składniki

Massa de levedura:

  • 50 g água
  • 5 g fermento de padeiro fresco
  • 90 g farinha tipo 65

Pão:

  • 280 g água, mais q.b. p/ hidratar
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1197.3 kJ / 286.2 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
57.3 g
Tłuszcz
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
2.1 g
Sód
313.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy