Urządzenia i Akcesoria
Treska v soli se smetanovým kaviárem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porce
Składniki
-
300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
-
100 gramů soli
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
4 čajové lžičky červeného kaviáru
-
500 gramů vody
-
pepř, čerstvě umletý
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
30.5 g
Kalorie
1395 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sezónní speciality
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Tilápie s červeným kari
40 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 godz.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min