Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Omeleta s parmazánem
45min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Treska s citrusovým máslem
50min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min
Steak s rukolovým salátem
35min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min