Treska v soli se smetanovým kaviárem

Treska v soli se smetanovým kaviárem

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porce

Składniki

  • 300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
  • 100 gramů soli
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 4 čajové lžičky červeného kaviáru
  • 500 gramů vody
  • pepř, čerstvě umletý
  • pažitka, čerstvá nastříhaná

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 30.5 g
Kalorie 1395 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...