Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 分钟
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min