Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Koblížky
- 75 gramů mléka
- 75 gramů vody
- 55 gramů cukru
- 20 gramů droždí
- 2 bílky
- 300 gramů hladké mouky
- 5 gramů soli
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 4 žloutky
Povidla
- 500 gramů švestek, vypeckovaných (čerstvých nebo mražených)
- 35 gramů cukru
- 50 gramů rumu tuzemského
- citrónová šťáva z 0,5 citrónu
- 1 kus skořice
- 3 hřebíčky
- 2 badyány
Pivní pěna a dokončení
- 100 gramů krystalového cukru
- 210 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 6 žloutků
- 1 polévková lžíce ovocného octa (ovocného)
- 100 gramů černého piva
- cukr a skořice na obalení
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 503.9 kJ / 120 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Povidlové buchty
2h 10min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 Std. 30 Min
Beránek z kynutého těsta
1 Std. 30 Min
Levandulová zmrzlina s ginem
14 Std. 35 Min
Velikonoční ovečka s mákem a povidly
2 Std. 15 Min
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Piškotový korpus (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Pizza alla Romana
1 Std. 40 Min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4h 30min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min