Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chirlas frescas
- 1 ½ cucharada de sal
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates maduros en trozos
- 1000 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4.37 g
- Węglowodany
- 3.37 g
- Tłuszcz
- 8.88 g
- Błonnik
- 0.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jamón y espárragos
35 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Sopa campera
1h
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Sopa de berberechos y gambones
50 min
Sopa a la riojana
45 min
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50 min
Patatas mare nostrum
1h
Sopa de pescado y arroz
45 min