Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut

4.4 401 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen

Składniki

Nudelteig
  • Mehl
    380 g
  • Eier
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Wasser
    75 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    2 TL
Füllung
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Kasseler in groben Stücken
    250 g
  • Öl
    20 g
  • Sauerkraut abgetropft
    400 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Röstzwiebeln
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
Fertigstellung
  • Butter zum Einfetten
  • Wasser
    750 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 21 g
Kalorie 2148 kJ / 2148 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...