Urządzenia i Akcesoria
San choy bau (Matt Sinclair)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork loin steaks partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil20 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)4
-
fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices100 g
-
soy sauce20 g
-
oyster sauce35 g
-
rice wine vinegar15 g
-
caster sugar15 g
-
sea salt to taste
-
iceberg lettuce8 - 10 leaves
-
fresh mint (see Tips)1 bunch
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
fresh bean sprouts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1940.2 kJ /
375.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad
45 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Sweet and sour pork
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min