![San choy bau (Matt Sinclair) San choy bau (Matt Sinclair)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B97C2B9C-B4E3-4D03-8533-9A138FCF1A1D/Derivates/b70b5eb7-65bb-41ad-8e71-186ca9377a8d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g pork loin steaks, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt, to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1940.2 kJ / 375.7 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 849.3 mg
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Beef fajitas
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky chicken
24h 35min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Wonton soup (pork)
45min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Coconut poached chicken salad
45min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min