Urządzenia i Akcesoria
Garlic Clams Hotpot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.4 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
755.6 kJ /
180.6 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Soy Milk Hot Pot
Brak ocen
Pork Binagoongan
Brak ocen
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Prawn Glass Noodles
30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Steamed Seafood Tower
40 min
Party popcorn
1 godz.