枇杷银耳汤

枇杷银耳汤

4.5 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 人份

Składniki

  • 银耳 泡发2小时后沥干,去蒂洗净,掰成小朵
    30 克
  • 1000 克
  • 枇杷 去皮去核,去白膜,切小块
    300 克
  • 冰糖
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.9 g
Kalorie 223.2 kJ / 53.3 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...