Urządzenia i Akcesoria
枇杷银耳汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 人份
Składniki
-
银耳 泡发2小时后沥干,去蒂洗净,掰成小朵30 克
-
水1000 克
-
枇杷 去皮去核,去白膜,切小块300 克
-
冰糖30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.9 g
Kalorie
223.2 kJ /
53.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny