
Urządzenia i Akcesoria
Torta all'olio senza uova
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
di olio di oliva + q.b. per ungere130 g
-
di farina tipo 00 + q.b. infarinare400 g
-
di zucchero300 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di bicarbonato di sodio2 cucchiaini
-
di cioccolato fondente a pezzi100 g
-
di acqua150 g
-
di latte intero200 g
-
di zucchero a velo (opcjonalnie)1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
373 kcal /
1561 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy