![Pasta per pane veloce (senza glutine) Pasta per pane veloce (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CDD7C641-0C58-4F84-9D51-51D47B0EB765/Derivates/32C84B1A-B6BC-45F4-B2FE-FEE4CB2389E4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
lub 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14 godz.
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Crêpes (senza glutine)
50 мин.
Pane senza glutine
2h 45min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Piadina (senza glutine)
1ч. 20 мин.
Pane veloce (senza glutine)
1 godz.
Pasta per pizza (senza glutine)
2ч. 10 мин.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min