
Urządzenia i Akcesoria
Pasta per pane veloce (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di acqua320 g
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina di riso consentita da prontuario200 g
-
di farina senza glutine per pizza o pasta200 g
-
di sale2 cucchiaini
-
di olio extravergine di oliva10 g
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
147 kcal /
615 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
33.3 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy