
Urządzenia i Akcesoria
Pasta per pane veloce (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
320 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
200 g di farina di riso consentita da prontuario
-
200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
-
2 cucchiaini di sale
-
10 g di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
147 kcal /
615 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
33.3 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy