Pasta per pane veloce (senza glutine)

Pasta per pane veloce (senza glutine)

4.1 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 320 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 200 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 2 cucchiaini di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 147 kcal / 615 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 33.3 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...