
Urządzenia i Akcesoria
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Quetschkartoffeln
-
Wasser600 g
-
festkochende Kartoffeln mittelgroß, ungeschält1000 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz4 Prisen
Quarkdip und Fertigstellung
-
Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)1 Glas
-
Rucola60 g
-
Magerquark250 g
-
Schmand100 g
-
Salz2 Prisen
-
Piment d'Espelette2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
320 kcal /
1336 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy