Pizza-Bruschetta

Pizza-Bruschetta

4.5 230 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Oliven, schwarz, entsteint
    140 g
  • Hefe (40 g), zerbröselt
    1 Würfel
  • Zucker
    1 ¼ TL
  • Wasser
    250 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    500
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    70 g
  • Dattel-Tomaten geviertelt
    800 g
  • Mozzarella abgetropft, in Stücken
    2 Kugeln
  • Knoblauchzehe
    1
  • Balsamico, dunkel
    40 g
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Basilikum abgezupft
    6 Stängel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 19 g
Kalorie 2690 kJ / 642 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...