Mehrkorn-Focaccia

Mehrkorn-Focaccia

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 Stücke

Składniki

  • Weizenkörner
    350 g
  • Roggenmehl (Type 1150)
    150 g
  • frische Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Wasser
    330 g
  • natives Olivenöl
    60 g
  • Salz
    1 TL
  • Rosmarin abgezupft
    2 Stängel
  • grobes Salz
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 7 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...