
Urządzenia i Akcesoria
Dattel-Mandel-Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
16 Stücke
Składniki
-
Mandeln100 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen260 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bearbeiten50 g
-
Datteln100 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Sesam zum Bestreuen3 EL
-
Fenchelsamen (opcjonalnie) zum Bestreuen2 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
211 kcal /
885 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy