Cheddar-Biscotti mit Rosmarin

Cheddar-Biscotti mit Rosmarin

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
54 Stück

Składniki

  • Cheddar in Stücken
    150 g
  • Butter weich, in Stücken
    120 g
  • Milch
    200 g
  • Eier
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Rosmarin gemahlen
    ½ TL
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Backpulver
    1 ½ TL
  • Rauchmandeln (z.B. von Seeberger)
    150 g
  • Wasser zum Bestreichen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 3 g
Kalorie 356 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...