Urządzenia i Akcesoria
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
54 Stück
Składniki
-
Cheddar in Stücken150 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Milch200 g
-
Eier2
-
Olivenöl20 g
-
Rosmarin gemahlen½ TL
-
Fenchelsamen1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Salz1 TL
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backpulver1 ½ TL
-
Rauchmandeln (z.B. von Seeberger)150 g
-
Wasser zum Bestreichen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
356 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
2h 45min
Gewürznüsse
20min
Käse-Kräcker
1h
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Cheddar-Salbei-Scones
40min
Herzhafter Chorizo-Kuchen
1h
Mohn-Chili-Pesto
10min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Shortbread-Finger
1h 40min
Curry-Cashews
30min
Gewürz-Nussmischung
1h
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2h