Urządzenia i Akcesoria
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
pepino c/ casca, cortado em pedaços150 g
-
hortelã15 folhas de
-
alperce s/ caroço70 g
-
natas200 g
-
iogurte natural500 g
-
sumo de limão1 c. sopa de
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
Cubos de gelo q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
369.3 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1110.2 kJ /
265.4 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Frango de fricassé
1 godz. 15 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 min
Sopa fria de manga e pepino
15 min
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Brak ocen
Gaspacho de tomate e melancia
5 min
Gaspacho
10 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Gaspacho
30 min
Fricassé de polvo
55 min
Creme de abacate e pepino
5 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Migas de espargos
45 min