辣白菜炒五花肉

辣白菜炒五花肉

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋葱 切块,3x3厘米
    100 克
  • 五花肉 切0.3厘米薄片
    500 克
  • 料酒
    30 克
  • 辣白菜 切块
    400 克
  • 韩式辣椒酱
    20 克
  • 芝麻 熟的,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.2 g
Kalorie 1475 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 38.4 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...