Urządzenia i Akcesoria
辣白菜炒五花肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋葱 切块,3x3厘米100 克
-
五花肉 切0.3厘米薄片500 克
-
料酒30 克
-
辣白菜 切块400 克
-
韩式辣椒酱20 克
-
芝麻 熟的,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
1475 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny