Urządzenia i Akcesoria
Curry Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder adjust to taste20 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1895 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Fried Beehoon
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Curry chicken
1 godz.
Curry Fish
35 min
Nasi Lemak
45 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Chicken Porridge
35 min