Urządzenia i Akcesoria
Curry Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder adjust to taste20 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1895 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Sambal Belacan
10 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Curry chicken
1 godz.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Chicken Porridge
35 min