"Cullen Skink" - Fischsuppe

"Cullen Skink" - Fischsuppe

3.9 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Öl zum Einfetten
    etwas
  • Eier
    4
  • Wasser
    400 g
  • Milch
    400 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • weiße Fischfilets geräuchert (original Schellfisch)
    450 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • frische Kräuter gehackt
    1 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 337 kcal / 1411 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...