Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork sausages, removed from casings (see Tips)
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp dried parsley
- 20 g Worcestershire sauce
- 375 g puff pastry (25 x 40 cm sheet - see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1229.5 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Pizza bianca
40 Min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1hod. 15min
Brunch bread
1hod. 15min
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min