Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork sausages, removed from casings (see Tips)
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp dried parsley
- 20 g Worcestershire sauce
- 375 g puff pastry (25 x 40 cm sheet - see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1229.5 mg
Alternatywne przepisy
Brunch bread
1h 15min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Pastitsio
1h 30min
Aussie potato salad
1h 30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Family chicken galette
1h 55min
LCHF chicken Kyivs
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min