Urządzenia i Akcesoria
Plaited pork pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
pork sausages removed from casings (see Tips)500 g
-
dried thyme1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
puff pastry (25 x 40 cm sheet - see Tips)375 g
-
egg lightly beaten1
-
tomato sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1229.5 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2810 kJ /
669.1 kcal
Tłuszcz
46.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pull-apart sunshine bread
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Mexican stack
45 min
Spiced lamb pie
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min