Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de chocolate
- 150 g de nata (35% de grasa)
-
170
g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
lub 170 g de chocolate con leche en trozos - 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla
Masa
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 838 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.46 g
- Węglowodany
- 15.69 g
- Tłuszcz
- 14.21 g
- Błonnik
- 1.62 g
Alternatywne przepisy
Galletas de manteca y coco
1h 10min
Galletas crujientes de chocolate
1 Std. 15 Min
Galletas de leche condensada y maicena
30 min
Galletas con huella
20 min
Galletas tres chocolates
1h 10min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2 godz. 15 min
Galletas de turrón
2 godz. 15 min
Cookies de chocolate y nuez
1 Std. 15 Min
Lenguas de gato
40 min
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30 min
Galletas de chocolate craqueladas
4 Std.