Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de chocolate
- 150 g de nata (35% de grasa)
-
170
g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
lub 170 g de chocolate con leche en trozos - 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla
Masa
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 838 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.46 g
- Węglowodany
- 15.69 g
- Tłuszcz
- 14.21 g
- Błonnik
- 1.62 g
Alternatywne przepisy
Galletas con huella
20 Min
Galletas de semillas
30 min
Pastas de avellanas
1h 45 min
Lenguas de gato
40 Min
Pastas de té rellenas de mermelada
50 min
Perrunillas
30 min
Galletas de leche condensada y maicena
30 min
Galletas de manteca y coco
1 godz. 10 min
Galletas damero
1 godz. 5 min
Cookies de chocolate y nuez
1 godz. 15 min
Galletas danesas
35 Min
Pastas de té rizadas
40 Min