Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de harina de repostería
- 300 g de gofio
- 1 sobre de levadura química en polvo (16 g)
- 220 g de mantequilla, en trozos (a temperatura ambiente)
- 200 g de azúcar
- 2 huevos
- 400 g de dulce de leche
- 100 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.84 g
- Węglowodany
- 18.48 g
- Tłuszcz
- 6.11 g
- Błonnik
- 0.65 g
Alternatywne przepisy
Gominubes de limón
1h 35min
Tarta de almendra (Pegarata)
2 Std. 30 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Pastelitos de miel marroquíes
1 Std.
Sorbete de cebada especiado
6u. 25min
Soufflé de nueces
1h 15min
Natillas de vainilla con merengue de leche y polvo de mandarinas
1 Std. 30 Min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15min
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 Std. 30 Min
Empanadas de verde con queso
1h 15min
Tarta helada de dulce de leche condensada
9h
Cubiletes (Asturias)
1h 50min