Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de harina de repostería
- 300 g de gofio
- 1 sobre de levadura química en polvo (16 g)
- 220 g de mantequilla, en trozos (a temperatura ambiente)
- 200 g de azúcar
- 2 huevos
- 400 g de dulce de leche
- 100 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.84 g
- Węglowodany
- 18.48 g
- Tłuszcz
- 6.11 g
- Błonnik
- 0.65 g
Alternatywne przepisy
Milhojas de crema y toffee
2 Std. 30 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 Std. 30 Min
Árbol de choux (Croquembouche)
2 Std.
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2 Std. 30 Min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2 Std. 20 Min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Christmas trifle
3h 30min
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta bombón de avellanas
7h
Amaretti
1 Std. 20 Min