Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2949 kJ / 705 kcal
- Białko
- 31.09 g
- Węglowodany
- 71.38 g
- Tłuszcz
- 32.83 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetis a la amatriciana
25min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 min
Salsa boloñesa
1 godz.
Ossobuco a la milanesa
1 godz. 10 min
Pappardelle con bogavante
1 godz.
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1h 15min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 godz. 30 min
Huevos Benedict
30 min