Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 85 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 170 g de queso cremoso (tipo Philadelphia®)
- 240 g de azúcar glas
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 yogur griego
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 16221 kJ / 3880.8 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 374.4 g
- Tłuszcz
- 244.3 g
- Błonnik
- 32.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1u. 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ganache de chocolate blanco
1u. 5min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Red velvet cake
5 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 Std.
Chiffon de chocolate y buttercream
2óra 30p
Bizcocho triple de chocolate
2óra 20p
Red velvet cupcakes
1h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.