Salted Caramel Chocolate Tartlets
TM6 TM5

Salted Caramel Chocolate Tartlets

4.5 (36 ocen)

Składniki

Pastry

  • 170 g plain flour, plus extra for dusting
  • 30 g cocoa powder
  • 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
  • 50 g icing sugar
  • 1 large egg

Salted Caramel

  • 80 g light brown sugar
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 70 g double cream
  • ¾ tsp fine sea salt

Chocolate Layer

  • 150 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 240 g double cream
  • 15 g unsalted butter

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2028 kJ / 485 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
33.2 g
Tłuszcz
36.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy