Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions, frozenpearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1576 mg
Białko
53 g
Kalorie
3751 kJ /
896 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo
30 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Cherry Pie
12 godz. 15 min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Crab Briks
35 min
Protein pudding
6 godz. 35 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min