Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions, frozenpearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1576 mg
Białko
53 g
Kalorie
3751 kJ /
896 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
1 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Seafood Risotto
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min