Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tikka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Hähnchenbrustfilet in Stücken (2 cm)500 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tikka-Paste selbst gemacht (siehe Tipp)150 g
-
Pflanzenöl zum Einfetten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
39 g
Kalorie
1219 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 godz. 30 min
Tikka-Paste
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min
Ghee
20 min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Chicken Korma
45 min
Chicken Saag
50 min