Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas mit Chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Olivenöl1 EL
-
rote Zwiebeln60 g
-
Knoblauchzehen2
-
rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken½ - 1
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Paprika de la Vera1 Prise
-
stückige Tomaten400 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Kartoffel klein, in Stücken (2-3 cm)750 g
-
Chorizo in Scheiben500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Aioli, klassisch
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 godz. 30 min
Gurken-Minz-Raita
25 min
Salsa Roja
20 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min