Urządzenia i Akcesoria
Pizzette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 porzioni
Składniki
-
30 g di olio di oliva + q.b. per oliare
-
220 g di acqua tiepida
-
1 cucchiaino di zucchero
-
20 g di lievito fresco2 cucchiaini di lievito secco
-
450 g di farina bianca
-
100 g di concentrato di pomodoro
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di passata di pomodoro
-
300 g di mozzarella tritata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.6 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimbi in cucina
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini Pita
2 godz.
Mini-donuts
2 godz. 45 min
Pizzette "Tricolore"
Brak ocen
Pane ticinese
1 godz. 50 min