Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 150 g de arroz basmati
- 1200 g de caldo de ave
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de tomillo fresco (solo las hojas)
- 80 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 4747.4 kJ / 1135 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 131.6 g
- Tłuszcz
- 59.2 g
- Błonnik
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 Min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Plátanos asados con queso y mojo verde
45min
Estofado de cordero con hinojo
50min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Pide con cordero estilo Turco
2h 15 min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Bol de ensalada niçoise con entrecot
45min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5min
Cuscús de salmón al vapor con piña
1h 45min