Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Baguette
3hod. 45min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Baguette
4 Std.
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Pizzette al formaggio di capra
Pas d’évaluation
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Biscotti milanesini
3 godz.