
Urządzenia i Akcesoria
Torta al limone cotta a vapore
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 fette
Składniki
-
di burro a pezzi, + q.b. per imburrare150 g
-
di semolino per infarinare2 cucchiai
-
di zucchero180 g
-
limone, preferibilmente biologico la scorza e il succo1
-
uova3
-
di latte20 g
-
di farina tipo 00180 g
-
di lievito in polvere1 ½ cucchiaino
-
di sale1 pizzico
-
di acqua1400 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi100 g
-
di olio neutro (es. girasole, colza)1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
289 kcal /
1209 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy