Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
lub ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Composta di mele
20 Min
Marmellata con zucchero gelificante
30 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Nessuna valutazione
Pane rustico
2h
Pane di frumento e farro
12h
Pane veloce
1h 15min
Composta di mele
20 Min
Barrette al sesamo
30 Min
Budini al cocco al vapore
Nessuna valutazione
Pizza alla farina di farro
Nessuna valutazione
Bevanda disintossicante per la pelle
Nessuna valutazione
Treccia bernese
1 Std. 45 Min