Pane di segale vallesano

Pane di segale vallesano

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz.
16 fette

Składniki

Lievitino
  • di semi di segale
    200 g
  • di acqua
    125 g
  • di lievito fresco (circa 5 g)
    ⅛ di cubetto
Impasto e finitura
  • di semi di segale
    400 g
  • di acqua
    250 g
  • di lievito fresco (circa 15 g)
    ⅓ di cubetto
    ⅔ bustina di lievito secco, (circa. 5 g)
  • di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 123 kcal / 516 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...