Pane di segale vallesano
TM6 TM5

Pane di segale vallesano

4.0 (1 ocena)

Składniki

Lievitino

  • 200 g di semi di segale
  • 125 g di acqua
  • ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)

Impasto e finitura

  • 400 g di semi di segale
  • 250 g di acqua
  • ⅓ di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
    lub ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g)
  • 10 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
516 kJ / 123 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy