Torta al cioccolato fudge

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

Impasto
  • di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) in piccoli pezzi
    200 g
  • di farina
    250 g
  • lievito in polvere
    1 pacchetto
  • di cacao amaro in polvere
    25 g
  • di acqua
    100 g
  • di zucchero greggio (o di canna)
    180 g
  • di zucchero semolato
    180 g
  • uova
    3
  • di panna acida
    80 g
Ganache al cioccolato
  • di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a piccoli pezzi
    250 g
  • di burro morbido, a pezzi
    250 g
  • di zucchero a velo
    250 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 726.7 kcal / 3040.7 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 44.2 g
Węglowodany 78.6 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 26.7 g
Sód 283.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...