Urządzenia i Akcesoria
Reis-Mischbrot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Naturreis350 g
-
Buchweizen50 g
-
Maismehl50 g
-
200 g SojadrinkMilch200 g
-
Wasser200 g
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Ei1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
472 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Joghurtbrot (schnell)
1 godz. 15 min
Brötchen
2 godz.
Brötchen aus dem Varoma
2 godz. 10 min
Nussbrot
55 min
Toastbrot
3 godz.
Reis-Stärke-Brot
1 godz. 15 min
Mais-Muffins
50 min
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Dinkel-Hafer-Brot
1 godz. 10 min
Vollkornbrot
4 godz.
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 godz. 20 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min