Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kompott
- 2 Äpfel, geschält, geviertelt, entkernt (250 g)
- 100 g Wasser
- 200 g getrocknete Cranberrys
- 40 g brauner Zucker
Bulgur
- 500 g Milch
- 150 g Bulgur
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 EL brauner Zucker zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1348 kJ / 322 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1h
Buchweizen-Porridge
30 min
Couscous-Frühstück
25 Min
Mandel-Grießpudding
30 min
Frühstücksbrei
10 dk
Frühstücksgerste Apfel-Karotte
30 min
Porridge
10 dk
Herbstlicher Buchweizenbrei
4h 15min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 Min
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50 min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20 Min
Apfelmüsli
5 Min