Urządzenia i Akcesoria
櫛瓜濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
櫛瓜 切塊700 克
-
水500 克
-
1 滿茶匙 蔬菜高湯醬蔬菜高湯塊1 塊
-
鹽 plus extra to taste½ 茶匙
-
胡椒粉 plus extra to taste1 小撮
-
奶油10 克
-
奶油乳酪40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.2 g
Kalorie
400.8 kJ /
95.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan