彩椒牛肉

彩椒牛肉

3.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    85 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 牛里肌肉 切絲
    250 克
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切條
    150 克
  • 新鮮青辣椒
    50 克
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 烏醋
    30 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.5 g
Kalorie 1527 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...