涼拌豆芽牛肉

涼拌豆芽牛肉

4.4 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 800 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    150 克
  • 牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 白洋蔥 切絲,冰鎮備用
    50 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 白醋
    2 大匙
  • (可省略)
    ½ 茶匙
  • 韓國香油 少許
    ½ 茶匙
  • 切蔥花(可省略)
    10 克
  • 熟白芝麻 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 811 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 1259.8 kJ / 301.4 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 45.8 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...