Urządzenia i Akcesoria
涼拌豆芽牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
水800 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾150 克
-
牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
白洋蔥 切絲,冰鎮備用50 克
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
白醋2 大匙
-
糖 (可省略)½ 茶匙
-
韓國香油 少許½ 茶匙
-
蔥 切蔥花(可省略)10 克
-
熟白芝麻 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
811 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1259.8 kJ /
301.4 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
45.8 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品X李易
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan