豆干炒肉絲

豆干炒肉絲

4.0 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 2 大匙
  • 切斜段(約3公分)
    10 克
  • 五香豆干 橫剖半,切條
    100 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 醬油
    ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 1 大匙
  • 芹菜 取梗,切段(約3公分)
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.5 g
Kalorie 842 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...