Urządzenia i Akcesoria
豆干炒肉絲
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油2 大匙
-
蔥 切斜段(約3公分)10 克
-
五香豆干 橫剖半,切條100 克
-
豬肉絲200 克
-
醬油½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
水1 大匙
-
芹菜 取梗,切段(約3公分)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.5 g
Kalorie
842 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan