韭菜花蝦仁蛋

韭菜花蝦仁蛋

3.1 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 韭菜花 (約1把),切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    100 克
  • 蝦仁 切丁(約2公分)
    10 隻
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 打成蛋液
    3 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.7 g
Kalorie 551 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...