Urządzenia i Akcesoria
紅燒鰻燉娃娃菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾香菇 泡軟,切條5 克
-
紅蘿蔔 去皮,切薄片20 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)200 克
-
高湯50 克
-
米酒10 克
-
醬油 依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
炸豬皮 泡軟30 克
-
紅燒鰻罐頭50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.4 g
Kalorie
571.2 kJ /
136.6 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan