紅燒鰻燉娃娃菜
TM5 TM6

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 5 克 乾香菇 ,泡軟,切條
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
  • 200 克 娃娃菜 ,切段(約5公分)
  • 50 克 高湯
  • 10 克 米酒
  • 5 - 10 克 醬油 ,依個人口味調整
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 30 克 炸豬皮 ,泡軟
  • 50 克 紅燒鰻罐頭

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
571.2 kJ / 136.6 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy