紅燒鰻燉娃娃菜

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切條
    5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切薄片
    20 克
  • 娃娃菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油 依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 炸豬皮 泡軟
    30 克
  • 紅燒鰻罐頭
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.4 g
Kalorie 571.2 kJ / 136.6 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...