和風味噌南瓜燉飯

和風味噌南瓜燉飯

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 紅味噌
    30 克
  • 150 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 奶油
    20 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 南瓜 去皮、切塊
    150 克
  • 牛奶
    150 克
  • 綠蘆筍 去皮、切丁
    5 根
  • 鴻喜菇 剝散、去根部
    40 克
  • ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 可多備一些裝飾用
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 1757.5 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 65.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...