Urządzenia i Akcesoria
和風味噌南瓜燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
紅味噌30 克
-
水150 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油20 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
南瓜 去皮、切塊150 克
-
牛奶150 克
-
綠蘆筍 去皮、切丁5 根
-
鴻喜菇 剝散、去根部40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 可多備一些裝飾用10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1757.5 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan